Coach Call

secundaire kinderwens

Ben jij een mama met nog een kinderwens?

Heb jij het gevoel dat je niet begrepen wordt, omdat je al één of meerdere kindjes hebt?

Is het (medische traject) emotioneel zwaar voor je en wil je hier een keer persoonlijk over praten met iemand die écht weet hoe jij je voelt?

plan een losse coach call!

Note: Alle onderstaande teksten zijn gericht op een tweede kinderwens, maar dit geldt uiteraard ook als het om een derde of vierde kindje gaat omdat je verlangt naar een groot gezin dat voor jouw gevoel nu nog niet compleet is.

Is dit herkenbaar voor je?

Je bent al mama van een prachtig kindje. Hier ben je heel blij mee en dankbaar voor. Maar je gezin is nog niet compleet. Je hebt de wens voor een tweede kindje, maar helaas is het jullie tot op heden niet gegund.

Om je heen word je dagelijks geconfronteerd met het gemis. De vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes van jouw zoon of dochter hebben wel allemaal een broertje of zusje. Hoe ouder je kindje wordt, hoe meer hij of zij dit beseft en dit breekt jouw hart.

Want je wil niets liever dan dat jouw kindje ook een grote broer of zus wordt. Daarnaast wil jij het zelf ook zó graag nog een keer meemaken. Dat wonder van een trappelende baby in jouw buik. Je weet hoe mooi en geweldig dit is!

Maar hoe langer het duurt, hoe meer het zorgt voor veel verdriet en teleurstellingen, stress, onzekerheid en negatieve gedachten. Ook voelt het vaak alsof je lichaam je in de steek laat, waar het eerder een wonder heeft volbracht.

“The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts”

je voelt je onbegrepen en alleen

Secundaire Kinderloosheid wordt vaak door de omgeving niet begrepen. Je hebt immers al een kindje en wellicht was het al niet gemakkelijk om die te mogen krijgen, dus je moet toch dankbaar zijn met wat je wel hebt?

Als geen ander begrijp ik hoe dit voelt. En natuurlijk ben je dankbaar voor wat je wél hebt in jouw leven, maar de wens voor nog een kindje zet je niet zomaar uit. Deze wens zit diep en als je (bijna) niemand in je omgeving hebt om hierover te praten, omdat zij zich niet kunnen indenken hoe jij je voelt, kan dit ontzettend eenzaam aanvoelen.

Erover praten met iemand die jou écht begrijpt en weet hoe jij je voelt kan niet alleen ontzettend fijn zijn, het geeft je vaak ook nieuwe inzichten en perspectieven. 

laat mij je vanuit liefde helpen!

Leven vanuit vertrouwen, dat is waar ik voor sta en wat ik eigenlijk al mijn hele leven doe. Ik was me er alleen nooit zo bewust van tot ik sinds 2016 tijdens mijn ondernemersjourney vele (financiële) uitdagingen moest overwinnen. Ik ging mij toen volledig verdiepen in mindset en persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik een andere manier van denken ontwikkelde. Een manier van denken die mij hielp om krachtig in het leven te staan, mijn eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor deze keuzes. Maar ook een manier van denken die ervoor zorgde dat ik meer liefde had voor mijzelf, dat ik meer bewust dankbaar was voor wat ik heb en waardoor ik positiever in het leven sta. Deze andere manier van denken werd extra bekrachtigd tijdens mijn NLP opleiding (Neuro Linguistisch Programmeren) waarin ik nog meer leerde over hoe ik zelf kan bepalen en mag kiezen hoe ik me voel, wat ik denk en wat ik doe.

Toen mijn man en ik in augustus 2017 voor ons tweede kindje wilden gaan hadden wij niet verwacht om anderhalf jaar later een fertiliteitstraject in te rollen. Onze zoon kwam in 2013 namelijk na een spontane en gezonde zwangerschap. Doordat ik al een krachtige mindset had ontwikkeld ging ik vol vertrouwen het traject in. Ik ben de afgelopen jaren geconfronteerd met vele teleurstellingen en bijna ondraaglijke pijn van verlies. Ondertussen werd mijn zoontje steeds ouder en begon hij vragen te stellen over waarom hij nog geen grote broer was. Mijn hart brak op die momenten, maar doordat ik weet wat de kracht van mijn gedachten zijn, en hier ook nog dagelijks aan blijf werken, kan ik negatieve gedachten ombuigen en alles loslaten wat mij niet dient. Zo lukt het mij om positief in het leven te staan, dankbaar te zijn voor wat ik wél heb en mij te focussen op dingen die mij energie geven. Dit zorgt ervoor dat ik écht gelukkig ben, ook al is onze wens voor een tweede kindje nog geen werkelijkheid geworden en ongeacht de uiteindelijke uitkomst, ik ben een Gelukkige Wensmama.

En daarmee is er vanuit mijn ‘burden’ een blessing ontstaan! Deze andere manier van denken die ik toepas zou elke vrouw moeten weten die een onvervulde secundaire kinderwens heeft. Ik weet dat ik daardoor zó anders in mijn fertiliteitstraject sta. Toch herken ik alle pijn en verdriet van secundaire kinderloosheid en weet ik hoe jij je kan voelen. Ik wil nu niets liever dan andere vrouwen met nog een kinderwens helpen om een krachtige mindset te ontwikkelen en ik geloof dat mijn losse coach calls hieraan kunnen bijdragen.

“A positive attitude gives you power over your circumstances, instead of your circumstances having power over you”

Losse coach call secundaire kinderwens

De losse coach call bied ik aan omdat ik als geen ander weet hoe secundaire kinderloosheid voelt. Ik kan jou dus echt vanuit mijn eigen ervaring helpen en dit doe ik met heel veel liefde!

Jij geeft aan waar jij behoefte aan hebt. Dit kan een luisterend oor zijn, maar mag ook een specifieke vraag of specifiek onderwerp zijn. You are in charge!

De coach call plannen we in op een voor jouw geschikte dag en tijdstip en duurt maximaal anderhalf uur.

Als jij op dit moment de behoefte voelt om over jouw secundaire kinderwens te praten, voel je vrij om een afspraak in te plannen.

 

dit levert het je op

Als je met mij in gesprek gaat over jouw secundaire kinderwens kan dit het volgende opleveren:

R

Er is vanuit eigen ervaring begrip voor jouw situatie, verdriet en pijn

R

Je vindt herkenning en je hebt iemand om mee te sparren

R

Er zijn geen oordelen, je hebt altijd een luisterend oor

R

Minder vanuit angst en meer vanuit vertrouwen in jouw traject staan

R

Keuzes durven maken vanuit jouw gevoel

R

Meer zelfvertrouwen en je gevoel volgen

R

Inzichten in jouw negatieve gedachten en woordgebruik

R

Meer leven vanuit dagelijkse dankbaarheid

R

Meer zelfliefde; voor jezelf durven kiezen

R

Echt kunnen genieten van wat er wel in je leven is

De investering voor een losse coach call is

 

nu voor maar 47 euro inclusief btw

R

Online video call via Zoom van max. anderhalf uur

R

Flexibel in te plannen op een dag en tijdstip dat jou schikt. Als je jouw aanvraag hebt ingevuld neem ik z.s.m. contact met je op en plannen we de call in overleg in.

R

Zo vaak in te plannen als waar jij behoefte aan hebt

R

10% (van het excl. BTW bedrag) wordt geschonken aan Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen

Testimonials

Ik heb een nieuw aanbod en daardoor heb ik hier nog geen testimonials van.
De testimonials hieronder zijn van een eerder programma van mij en laat je zien hoe zij het werken met mij ervaren hebben.

Na een pittig jaar waarin een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en corona centraal stonden, kwam ik via Instagram Amelia tegen. Zij bood me aan om deel te nemen aan haar nieuwe programma. Ik zag het als een kans om weer aan mezelf te kunnen werken, positiviteit te voelen en uiteindelijk met frisse moed te kunnen beginnen met het ziekenhuistraject voor onze secundaire kinderwens. Wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Elke week als wij onze calls gepland hebben voelt als een klein feestje. Nieuwe inzichten, quotes en doelen. Maar ook ruimte om mijn gevoel te uiten, te delen en daar weer van te leren. Ik hoop oprecht dat Amelia nog zoveel mensen mag helpen. Ik zei altijd in onze calls; Iedereen verdient een Amelia! Het is een cadeautje voor jezelf om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en dingen die je geleerd hebt toe te passen in het dagelijks leven. Ik ben er nog niet, maar Amelia heeft me ontzettend veel geleerd. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

 

Janneke Gronloh

Wat een positieve coach is Amelia. Ze heeft een geweldig programma ontwikkeld waarin je jezelf leert kennen en waar ontwikkeling centraal staat. Ze heeft me nieuwe inzichten gegeven en door haar openheid was er gelijk een klik, herkenning en hebben we hele waardevolle gesprekken gehad. Ze stelt scherpe vragen en zet je echt aan het denken. Bedankt voor alles Amelia!

 

Evita Valster

Wanneer je als meisje opgroeit, word je ingeprent vooral veilig te vrijen, want voor je het wist zou je onbedoeld zwanger raken. Zo ontstaat bij veel vrouwen het concept dat een zwangerschap in een klein hoekje zou zitten. Niet tot nauwelijks zijn we voorbereid op wat te doen als zwanger worden niet vanzelf gaat. Met Amelia kon ik stilstaan bij mijn onvervulde kinderwens, iemand die uit eigen ervaring weet hoe dit is. Ik heb geleerd om vanuit meer vertrouwen en plezier te leven. Grip op een zwangerschapstraject heb je nauwelijks, maar wel op je mindset en daarmee je geluk en zelfliefde tijdens dit proces. Erkenning en verbinding vond ik bij Amelia; bedankt voor je tijd en oprechte aandacht!

 

Simone Koene

Heb jij het sterke gevoel dat het je helpt om te praten over jouw secundaire kinderwens? Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.