Podcast

Luister naar alle Stories

Welkom bij de
Amelia Stechweij Podcast

Ik vind het zelf heerlijk om naar podcasts te luisteren. De afgelopen jaren, en nu nog steeds, heb ik hier ontzettend veel inspiratie uit gehaald en veel van geleerd tijdens het wandelen, autorijden en sporten. Hierdoor ben ik in 2019 voor het eerst gestart met het maken van een eigen podcast show; The Switch Stories Podcast, waarin ik 18 ondernemers heb geïnterviewd over het maken van hun ‘switches’ vanuit loondienst naar ondernemerschap.

Nu deel ik graag mijn story en mijn kijk op het leven middels dit mooie content platform. Je leert mij kennen en ik deel met jou wat de kracht van je gedachten zijn, dat je je gedachten kunt aanpassen en dat transformaties die je graag wil terugzien in jouw leven, altijd van binnenuit moeten komen. Ik hoop dat ik je mag inspireren en inzichten mag geven die jij op jouw leven kunt toepassen. Zeker als je een nog onvervulde (secundaire) kinderwens hebt, maar ook als jij op dit moment nog niet jouw prachtige leven leidt.

Mijn podcast luister je via de knoppen hieronder op Spotify, SoundCloud, via de iTunes Podcast app en de Google Podcast app!

Luister hieronder naar mijn nieuwste podcast afleveringen! De laatste drie afleveringen staan op deze pagina. Wil je de oudere afleveringen ook luisteren, luister dan via een van bovenstaande vier knoppen.

Ben jij nú gelukkig? Sta je wel eens stil bij deze vraag? In deze ietwat ‘rommelige’ aflevering vertel ik je over hoe ik hierin sta. Veel luisterplezier!

Ben jij je bewust welke woorden jij gebruikt tegen jezelf en tegen anderen? Ik vertel je in deze aflevering over hoe ik hier bewust bij stil sta en mee omga. Veel luisterplezier!

Als je me een beetje kent weet je dat ik een open boek ben over mijn fertiliteitstraject. In deze aflevering vertel ik wat het mij heeft gebracht. Veel luisterplezier!