Podcast

Luister naar alle Stories

Welkom bij de
Amelia Stechweij Podcast

Ik vind het zelf heerlijk om naar podcasts te luisteren. De afgelopen jaren, en nu nog steeds, heb ik hier ontzettend veel inspiratie uit gehaald en veel van geleerd tijdens het wandelen, autorijden en sporten. Hierdoor ben ik in 2019 voor het eerst gestart met het maken van een eigen podcast show; The Switch Stories Podcast, waarin ik 18 ondernemers heb geïnterviewd over het maken van hun ‘switches’ vanuit loondienst naar ondernemerschap.

Nu deel ik graag mijn story en mijn kijk op het leven middels dit mooie content platform. Je leert mij kennen en ik deel met jou wat de kracht van je gedachten zijn, dat je je gedachten kunt aanpassen en dat transformaties die je graag wil terugzien in jouw leven, altijd van binnenuit moeten komen. Ik hoop dat ik je mag inspireren en inzichten mag geven die jij op jouw leven kunt toepassen. Zeker als je een nog onvervulde (secundaire) kinderwens hebt, maar ook als jij op dit moment nog niet jouw prachtige leven leidt.

Mijn podcast luister je via de knoppen hieronder op Spotify, SoundCloud, via de iTunes Podcast app en de Google Podcast app!

Luister hieronder naar mijn nieuwste podcast afleveringen! De laatste drie afleveringen staan op deze pagina. Wil je de oudere afleveringen ook luisteren, luister dan via een van bovenstaande vier knoppen.

There’s a difference between giving up and knowing you have had enough. Deze quote is het uitgangspunt geweest voor deze aflevering. Ik deel mijn verhaal en gedachten met je over hoe ik echt voel dat het einde van het medische traject er nu aankomt en dat dat echt goed is. Dat we daar helemaal oké mee zijn, wat de uitkomst van de allerlaatste cryo terugplaatsing ook zal zijn. Veel luisterplezier!

In dit interview hoor je het verhaal van Rosa. In 2012 zijn Rosa en haar man na een natuurlijke zwangerschap ouders geworden van hun dochter. Toen zij een aantal jaren later voor een broertje of zusje wilden gaan bleek dit helaas niet gemakkelijk, terwijl er ook geen medische reden werd gevonden dat het niet wilde lukken. Na heel veel verdriet, mede door een miskraam, hebben Rosa en haar man zo’n vier jaar geleden besloten dat er geen tweede kindje komt. Ze vertelt over hoe ze haar gevoel is blijven volgen wat tot deze beslissing heeft geleid en hoe het nu met ze gaat. Wil je meer over Rosa weten of haar volgen? Kijk op haar Instagram en lees haar blogs.

In de aflevering van vandaag begin ik met een update over mijn traject. Ik ben namelijk begonnen aan de medicatie in voorbereiding op onze allerlaatste cryo terugplaatsing in een kunstmatige cyclus. Daarnaast nodig ik je uit voor De Wensmama Community. Een idee dat afgelopen week tijdens De 15 Minuten Challenge is ontstaan. Veel luisterplezier! Wil je meer weten over De Wensmama Community? Klik hier!