New Thoughts New You

Lees hier over het programma

Heb jij een sterke (secundaire) kinderwens en is het je nog steeds niet gegund? Is het fertiliteitstraject zwaar voor je en ervaar je angst en veel negatieve gedachten? Verlang je naar meer positiviteit en vertrouwen in deze rollercoaster?  

Dan is het programma New Thoughts New You echt iets voor jou!

Is dit herkenbaar voor je?

R
Het verlangen naar een (tweede) kindje is zo groot dat je aan bijna niets anders kan denken. Je fertiliteitstraject draagt hier uiteraard aan bij, maar ook in je omgeving word je dagelijks geconfronteerd met het zo geliefde (tweede) kindje dat je nog steeds niet hebt.
R
De vele teleurstellingen zijn zo pijnlijk dat je denkt jezelf te beschermen door bijna geen hoop te hebben, maar hierdoor raak je ook het vertrouwen in jezelf en in je fertiliteitstraject kwijt.
R
Je weet wel dat je dankbaar moet zijn voor wat je hebt, maar je ziet de mooie dingen in jouw leven minder helder door het grote verlangen naar jouw (tweede) kindje. De hormonen helpen je hier ook echt niet bij.
R
Je praat onbewust in angsten en tekorten.
R
Je wil wel positief zijn en vertrouwen hebben, maar weet gewoon soms echt even niet hoe je dit moet doen.

“The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts”

Verlang jij ernaar om

R
Meer rust en vertrouwen te hebben tijdens jouw fertiliteitstraject
R
Positiever in het leven te staan
R
Gelukkig te zijn, no matter what happens
R
Te kunnen genieten van al het moois dat er is
R
Meer bewust dankbaar te zijn voor alles dat je wel hebt
R
Teleurstellingen te kunnen accepteren en los te kunnen laten
R
Te leven vanuit overvloed in plaats van in tekorten te denken
Dit alles is mogelijk als jij leert wat de kracht van je gedachten zijn, dat je weet dat je je gedachten kunt ombuigen en dat transformaties die jij in jouw leven wilt zien, van binnenuit moeten komen.

Laat mij je helpen

Leven vanuit vertrouwen, dat is waar ik voor ik voor sta en wat ik eigenlijk al mijn hele leven doe. Ik was me er alleen nooit zo bewust van tot ik sinds 2016 tijdens mijn ondernemersjourney vele (financiële) uitdagingen moest overwinnen. Ik ging mij toen volledig verdiepen in mindset en persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik een andere manier van denken ontwikkelde. Een manier van denken die mij hielp om krachtig in het leven te staan, mijn eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor deze keuzes. Maar ook een manier van denken die ervoor zorgde dat ik meer liefde had voor mijzelf, dat ik meer bewust dankbaar was voor wat ik heb en waardoor ik positiever in het leven sta. Deze andere manier van denken werd extra bekrachtigd tijdens mijn NLP opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren) waarin ik nog meer leerde over hoe ik zelf kan bepalen en mag kiezen hoe ik me voel, wat ik denk en wat ik doe.

Toen mijn man en ik in augustus 2017 voor ons tweede kindje wilden gaan hadden wij niet verwacht om anderhalf jaar later een fertiliteitstraject in te rollen. Onze zoon kwam in 2013 namelijk na een spontane en gezonde zwangerschap. Doordat ik al een krachtige mindset had ging ik vol vertrouwen het traject in. Ik ben de afgelopen jaren geconfronteerd met vele teleurstellingen en bijna ondraaglijke pijn van verlies, maar doordat ik weet wat de kracht van mijn gedachten zijn, en hier ook nog dagelijks aan blijf werken, kan ik negatieve gedachten ombuigen en alles loslaten wat mij niet dient. Zo lukt het mij om positief in het leven te staan, dankbaar te zijn voor wat ik wél heb en mij te focussen op dingen die mij energie geven.

En zo is er vanuit mijn ‘burden’ een blessing ontstaan! Deze andere manier van denken die ik toepas zou elke vrouw moeten kennen die een onvervulde (secundaire) kinderwens heeft. Ik weet echt dat ik daardoor zó anders in mijn fertiliteitstraject sta. Ik wil nu niets liever dan andere vrouwen met een (secundaire) kinderwens helpen om een krachtige mindset te ontwikkelen. Ondanks dat er voor mij nog geen tweede baby is geboren, is hiermee wel mijn mindset programma geboren: New Thoughts New You.

“A positive attitude gives you power over your circumstances, instead of your circumstances having power over you”

Het programma

We gaan in dit programma aan de slag met onderwerpen die je op alles in jouw leven kan toepassen. Het zal dus van positieve invloed zijn op meer dingen dan alleen jouw onvervulde (secundaire) kinderwens. Ik geloof namelijk dat als je deze andere manier van denken leert, jouw kijk op je leven verandert en dat je daarmee met meer vertrouwen en rust ook jouw fertiliteitstraject kan doorlopen.

New Thoughts New You – 1 op 1 Programma

=
6 wekelijkse online video calls met elke week de behandeling van een nieuwe module:
P
1x kick-off online video call van 1,5 uur (module 1)
P
5x online video calls van 1 uur (module 2 t/m 6)
=
1x accountability video call van 1 uur vier weken na de 6e call
=
Fysiek werkboek met ruimte voor notities en uitwerkingen van opdrachten
=
Na elke call ontvang je een samenvatting van de module met opdrachten en praktische tips

Het programma

Step into Faith: Jij en jouw Story

Wie ben jij en waar sta jij voor? Door exact te weten wie jij bent en waar jij voor staat kun je gemakkelijker keuzes maken vanuit vertrouwen.

De kracht van je gedachten

Leer wat de kracht van je gedachten zijn, hoe je negatieve gedachten kunt omzetten in positieve gedachten en hoe je met angsten omgaat.

Master het gesprek met jezelf

Welke stories vertel jij jezelf? Leer bewust te zijn van wat jij jezelf vertelt, welke woorden je gebruikt en hoe dat een invloed heeft op jouw dagelijkse leven.

Dagelijkse Dankbaarheid

Hoe pas je dagelijkse dankbaarheid in de praktijk toe en wat is het effect op jouw leven? Leer wat dagelijkse dankbaarheid doet voor je rust en je emotionele veerkrachtigheid.

Zelfliefde

Hoe zorg je dat je allereerst van jezelf houdt? Leer wat zelfliefde doet voor de controle over jouw eigen gedachten. Ik geef je ook praktische tips voor een Me-Time Routine.

Jouw Transformatie: New You!

Inzichten in jouw transformatie in mindset. Wie is de New You en welke stappen kan jij vanaf nu gaan zetten om jouw nieuwe manier van denken te blijven toepassen?

Na dit programma:

R
Leef je vanuit jouw persoonlijke waarden
R
Weet je wat de kracht van je gedachten zijn
R
Kun je accepteren wat je niet kunt veranderen en loslaten wat je niet dient
R
Kies je bewust de woorden die je gebruikt
R
Weet je hoe je omgaat met angst en onzekerheid tijdens jouw fertiliteitstraject
R
Leef je veel meer vanuit vertrouwen
R
Weet je wat dagelijkse dankbaarheid doet met jouw geluksgevoel
R
Kun je negatieve gedachten herkennen en omzetten in positieve gedachten
R
Kies jij voor leven in overvloed in plaats van te denken in tekorten
R
Heb je alle praktische handvatten om dagelijks te blijven werken aan jouw krachtige mindset

De investering voor dit 1 op 1 programma is

 

677 euro inclusief btw

Betalen in twee termijnen is mogelijk.

10% wordt geschonken aan freya,
de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Ben je enthousiast over het programma, maar denk je nu: zo, dat is duur! Hierbij alvast een andere manier van denken als het gaat om een investering in jezelf: Stel jezelf de volgende vragen:
E
Wat levert deze investering mij op? en vraag jezelf daarna af
E
Vind ik dit de investering (in mijzelf) waard?

Dit kan je overigens bij alles toepassen wat je ‘duur’ vindt  😉

Testimonials

Na een pittig jaar waarin een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en corona centraal stonden, kwam ik via Instagram Amelia tegen. Zij bood me aan om deel te nemen aan haar nieuwe programma. Ik zag het als een kans om weer aan mezelf te kunnen werken, positiviteit te voelen en uiteindelijk met frisse moed te kunnen beginnen met het ziekenhuistraject voor onze secundaire kinderwens. Wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Elke week als wij onze calls gepland hebben voelt als een klein feestje. Nieuwe inzichten, quotes en doelen. Maar ook ruimte om mijn gevoel te uiten, te delen en daar weer van te leren. Ik hoop oprecht dat Amelia nog zoveel mensen mag helpen. Ik zei altijd in onze calls; Iedereen verdient een Amelia! Het is een cadeautje voor jezelf om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en dingen die je geleerd hebt toe te passen in het dagelijks leven. Ik ben er nog niet, maar Amelia heeft me ontzettend veel geleerd. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

 

Janneke Gronloh

Wat een positieve coach is Amelia. Ze heeft een geweldig programma ontwikkeld waarin je jezelf leert kennen en waar ontwikkeling centraal staat. Ze heeft me nieuwe inzichten gegeven en door haar openheid was er gelijk een klik, herkenning en hebben we hele waardevolle gesprekken gehad. Ze stelt scherpe vragen en zet je echt aan het denken. Bedankt voor alles Amelia!

 

Evita Valster

Wanneer je als meisje opgroeit, word je ingeprent vooral veilig te vrijen, want voor je het wist zou je onbedoeld zwanger raken. Zo ontstaat bij veel vrouwen het concept dat een zwangerschap in een klein hoekje zou zitten. Niet tot nauwelijks zijn we voorbereid op wat te doen als zwanger worden niet vanzelf gaat. Met Amelia kon ik stilstaan bij mijn onvervulde kinderwens, iemand die uit eigen ervaring weet hoe dit is. Ik heb geleerd om vanuit meer vertrouwen en plezier te leven. Grip op een zwangerschapstraject heb je nauwelijks, maar wel op je mindset en daarmee je geluk en zelfliefde tijdens dit proces. Erkenning en verbinding vond ik bij Amelia; bedankt voor je tijd en oprechte aandacht!

 

Simone Koene

Ben jij klaar voor een krachtige mindset en wil jij vanuit vertrouwen leven en voor jouw (secundaire) kinderwens gaan? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen over het programma?